Cuvinte Biblice Icon
Download Cuvinte Biblice

Cuvinte Biblice

Memoreaza versete Biblice prin ordonarea literelor din cuvantul lipsa folosing Cuvinte Biblice.
Category Price Seller Device
Games Free Calin Ursaciuc iPhone, iPad, iPod

Cuvinte Biblice este un joc intuitiv prin care puteti invatat versete din Biblie intr-un mod interactiv gasind cuvantul lipsa din fiecare verset.

Acest joc contine 1000 de versete unice din Biblie si sunt impartite in pe categorii de cuvinte in functie de numarul literelor din cuvantul lipsa. Cu publicarea acestor materiale crestine speram sa raspandim cunostintele biblice la cat mai multi oameni si sa dezvoltam o baza larga de materiale ce pot fi de folos tuturor pe diferite subiecte si aspecte ale Bibliei.

MOD DE UTILIZARE
Fiecare sesiune incepe cu o runda de 5 cuvinte de 3 litere alese in mod aleatoriu din cele 200 disponibile pentru aceasta categorie si abia cand toate cele 5 cuvinte sunt gasite jocul va avansa la runda urmatoare primind alte 5 cuvinte cu o litera in plus fata de runda anterioara. Numarul maxim de cuvinte intr-o sesiune a 5 runde de cuvinte este de 25 de cuvinte diferite avand un numar de litere cuprins intre 3 si inclusiv 7.
Timpul alocat primei runde este de 120 de secunde si cu terminarea fiecarei runde veti primi timp aditional pentru a putea continua sesiunea.

Jocul este in dezvoltare si voi incerca in curand sa introduc versete noi si cuvinte mai lungi de 8 litere, dar avand foarte multe proiecte crestine la care lucru momentan toate actualizarile vor necesita o perioada de cateva luni.

Cuvinte Biblice speram sa va motiveze la citirea mai mult a Scripturii si imbogatirea cunostintelor Biblice.
Pentru rectificarea eventualelor greseli din joc trimiteti email la [email protected].

Pentru a sustine toate aceste proiecte legate de resurse crestine va rog sa accesati pagina de instagram https://www.instagram.com/ursaciuccalin/ si distribuiti toate proiectele la care lucru momentan pentru a putea imbunatati piata de aplicatii crestine.

Cuvinte Biblice in curand disponibil si in alte limbi!

Reviews

Reviews not available.

Featured on lists