Quiz Regionalisme Romania Icon
Download Quiz Regionalisme Romania

Quiz Regionalisme Romania

Cat de bine cunosti Romania si limba Romana? Poti vedea asta descarcand acest quiz cu intrebari legate de regionalismele din limba romana. Astfel iti vei da seama de frumusetea si diverisitate limbii romane si iti vei aduce aminte de cuvinte uitate de mult sau pur si simplu vei invata cuvinte frumoase din toate zonele tarii marindu-ti vocabularul si cultura generala.
Category Price Seller Device
Games Free Calin Ursaciuc iPhone, iPad, iPod

Acest joc contine o baza de date de peste 1000 de regionalisme din toate zonele Romaniei. Intrebarile sunt diferentiate pe 5 categorii, fiecare categorie si intrebare avand un bonus diferit cuprins intre 100 si 500 de puncte.

Timpul oferit fiecarei intrebari inepe de la 12 secunde si poate ajunge la 16 secunde. La fiecare 15 de intrebari sunt adaugate intrebari de la o categorie superioara.
De fiecare data cand jocul este reluat de la capat fiecare jucator va primi un set de intrebari aleatorii din fiecare categorie de punctaj, avand posibilitatea de a raspunde la maxim 100 de intrebari pe runda, pentru a oferi fiecarui jucator sansa de a cunoaste termeni noi.
Termenii sunt explicati in diferite modalitati si s-a incercat acoperirea tuturor zonelor din Romania pentru imbogatirea culturala a limbajului romanesc.

Instructiuni:
-Meniul principal contine butoanele de control al sunetelor, buton de leadearboard si butonul PLAY.
-In timpul jocului fiecare jucator are un interval de timp in care poate raspunde la o intrebare si maxim o greseala admisa la fiecare intrebare
-La terminarea timpului alocat pentru o intrebare sau alegerea unui raspuns gresit se va pierde o viata din cele 3 si se va trece la urmatoarea intrebare

Acest joc este primul joc din seria trivia/quiz si vom continua cu noi categorii in curand (Istorie/Geografie)

Reviews

Reviews not available.