Quiz Crestin-Intrebari Biblice Icon
Download Quiz Crestin-Intrebari Biblice

Quiz Crestin-Intrebari Biblice

Biblia ar trebui sa fie cea mai citita carte din intreaga lume insa ne dam seama ca de multe ori nu este asa, si pentru multe persoane ea ramane doar o carte asezata intr-o biblioteca. Pentru a ne da seama cat mult stim defapt din Biblie, acest joc incearca sa acopere toate subiectele din Biblie momentan continand 1500 de intrebari unice din Biblie si in viitor vom incerca extinderea acestui proiect.
Category Price Seller Device
Games Free Calin Ursaciuc iPhone, iPad, iPod

Speram ca prin acest joc cunostinta Bibliei sa creasca si oamenii sa cunoasca tot mai mult din Cuvantul Lui Dumnezeu.
Testeaza-ti cunostintele biblice folosind acest joc cu intrebari din Biblie.
Acest joc este sub forma unui quiz crestin structurat pe 30 nivele diferite si fiecare nivel contine 50 de intrebari unice din toate cartile Bibliei.
Fiecare nivel trebuie terminat in proportie de 60% pentru a putea debloca nivelul urmator. Din cele 50 de intrebari primite la fiecare nivel, la 30 de intrebari corecte este deblocat nivelul urmator si se primeste o singura stea, la 40 de intrebari corecte primiti 2 stele, si la 45 de intrebari corecte primiti 3 stele. Stelele sunt folosite pentru a sti cat de bine ati stiut sa raspundeti la un nivel si eventual reluare lui pana stiti toate raspunsurile.
Timpul alocat fiecarei intrebari este de 30 de secunde iar numarul de vieti pentru fiecare runda este de 5 vieti, oferindu-va sansa de a va revizui unele intrebari.
Vom incerca lunar sa publicam nivele aditionale.
Prin publicarea acestui quiz biblic speram sa ne putem cat mult sau putin stim din Biblie, si aceste intrebari poate vor ajuta anumite persoane in aprofundarea cunostintei biblice.
Aceste intrebari biblice vin ca si suport si in acelasi timp un mod de testare la viata de crestin si sper sa ne poata provoca la a citi mai mult Biblia si aprofundarea cunostintelor noastre.
Instructiuni:
-Apasand butonul Play se va incarca intotdeauna ultimul nivel deblocat
-Apasand pe numarul nivelului dorit veti putea relua orice nivel deblocat
-Raspunsul la intrebare se face apasand varianta corecta in timpul alocat
-In cazul in care timpul de time out al ecranului este mai mic de 30 de secunde, va trebui sa modificati setarile telefonului sau al tabletei pentru a nu fi intrerupt jocul.
-Inregistrati-va scorul online pentru a putea vedea clasamentul.
Deoarece baza de date este destul de mare, in caz ca se vor gasi raspunsuri gresite, va rugam sa trimiteti un email la adresa: [email protected] pentru a le putea rectifica in viitor.

Reviews

Reviews not available.