Mire por vazhdoni punen – Alfabeti Shqip Review

A ka mundesi shkronjat te na i lexoje ndonje femije me i pjekur e jo nje bebe? Besoj qe femijet kane nevoje per nje ze me te qarte dhe lexim me te ngadalshem te shkronjave, e jo nje lexim sikur ne humor dhe kalimthi qe mezi degjohet. Po ashtu cmimi prej 3 $ eshte qesharak, zbriteni ne 99 cent sepse nuk keni zbuluar Alfabetin. Suksese e vazhdoni punen.
Review by Hashyre on Alfabeti Shqip.

All Alfabeti Shqip Reviews


Other Reviews