Alfabeti Shqip Icon
Download Alfabeti Shqip

Alfabeti Shqip

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.
Category Price Seller Device
Games Free TRIGONOM SH.P.K. iPad

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, ku ato përfshihet:

- Madheshtori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.
- Sfiduesi - Zbulo shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.
- Memoruesi - Mbaje në medn shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë.
- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e sakt në bazë të ilustrimit në tren.

Reviews

Bravo
Buli_ch

Shume aplikacion i mire.


5*
Superdrenn

Great design


Mire por vazhdoni punen
Hashyre

A ka mundesi shkronjat te na i lexoje ndonje femije me i pjekur e jo nje bebe? Besoj qe femijet kane nevoje per nje ze me te qarte dhe lexim me te ngadalshem te shkronjave, e jo nje lexim sikur ne humor dhe kalimthi qe mezi degjohet. Po ashtu cmimi prej 3 $ eshte qesharak, zbriteni ne 99 cent sepse nuk keni zbuluar Alfabetin. Suksese e vazhdoni punen.


Well done!
Niliriana

Amazing app. Great job!


Perfekt
Urbanway

Aplikacion perfekt. Dicka qe i ka mungu tregut. Shpresoj qe Lisa do mesoj shkronjat me kete app. Çmimi eshte shume i arsyeshem duke dite qe ky nuk eshte aplikacion qe perdoret nga masa. Urime per punen.


Fantastic app for kids
Likatech

A great application designed for kids to learn the Albanian alphabet in a fun and easy way. Sweet narration, great effects, awesome illustrations. The right app for your kid. Worth the money for the premium version.


Gafa te renda te alfabetit shqip!
Alen Al

XHIRAFA shkruhet me "XH" jo me "GJ"!