Alfabeti Shqip - Abetare Icon
Download Alfabeti Shqip - Abetare

Alfabeti Shqip - Abetare

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.
Category Price Seller Device
Games Free TRIGONOM SH.P.K. iPhone, iPad, iPod

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh në Abetare.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, ku përfshihen:

- Madheshtori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.
- Sfiduesi - Zbulo shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.
- Zbuluesi - Mbaje në mend shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë.
- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e saktë në bazë të ilustrimit në tren.

Reviews

pp pp
mallmamoskkolslwpqpqpqpp

m essaazgaQwqxq p p 2$ ooinkkik wdxdeeruuh uuuuggh hyy Spmlop


A failed app.
Nery5

I have downloaded it several times and it doesn’t have audio on the Phone and tablets.


Is very good but is asking for many for the second time
Shqipetari/ Albania

This app is very good but is asking for many for the second time


Now it good and works in full option
Ylleza19@

Thank you for a vey quick respons and quick correction fix. Five star deserved now.


Great learning app for kids learning Albanian abc.
Moon&Sun22

I’m trying to restore purchase so that my son will get the full version on his ipad, but the app isn’t letting me? How can i fix this without paying twice?


Bukur
Tinki__

:)


.
BanaCamaj

??☺️


Great
Mentori

Great app


Hi there
.ylli

Great app, looking forward for another great app of yours :)


Profi Pacarada
Agonavdimetaj

Suksese