Alfabeti Shqip - Abetare Reviews – Page 2

4/5 rating based on 18 reviews. Read all reviews for Alfabeti Shqip - Abetare for iPhone.
Alfabeti Shqip - Abetare is free iOS app published by TRIGONOM SH.P.K.

Shumë bukur

trimi

Po më pëlqen dizajni, ngjyrat, po edhe zani i vajzës që po i thotë shkronjat. Taman për fëmijë. Bravo.


Great

ardiangashii

Great App


Fantastiiiikeeeee

Arian Mullarama

Aplikacioni ma i kompletum shqip deri tash. Bravo.


Perfekt

Inara Muhamed

.


Bravo nga USA shume bukur!

Omerion

Figurat dhe zeri jane te kualitetit me te larte! Shume pergezime per punen fantastike! Puna juaj na ben krenar si komb. Bravo dhe shume urime dhe suksese te metejshme. Erion Omeri


Bravooo! ?

Rinor Bytyci

Bravo Trigonom per nje aplikacion kaq te mire ?


Great SuCcsses ever

CH USA

suksesi me imadh i shqiptarne ndonjeher ne app store me nje aplikacion kaq te mire per femijet qe te mesojn shkronjat me se lehti dhe pa shpjegime nga femijet se "qka dote thot kjo shkronje babi hehe" flm apple store


Mir

Fortunaenza

Aplikacioni osht perfekt. I vetmi problem osht qe un po kam nevoj me instalu per sdyti ne telefon te ri po nuk po instalohet si verzion i plot qe kam pas ne telefonin e vjeter. Me detyron me pagu per sdyti per streti etj etj