Zekerheuts Icon
Download Zekerheuts

Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid bekeken wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Via deze app komt u gemakkelijk in direct contact met onze adviseurs. Ook helpt het u om een eenvoudig overzicht van uw persoonlijke stukken te behouden ter documentatie.
Category Price Seller Device
Finance Free Centraal Volmacht Bedrijf B.V. iPhone, iPad, iPod

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs houden hun kennis voortdurend actueel; regelmatig zitten de adviseurs van zekerheuts achter de studieboeken om u van goed advies te kunnen blijven voorzien. Zo krijgt u gegarandeerd een weloverwogen advies.

Uw belangen op het gebied van verzekeringen en financiële diensten staat daarbij voorop. Dat is het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Op het moment dat u een eerste verzekering aanvraagt bij zekerheuts, onderzoeken wij welke aanbieder voor u het aantrekkelijkste en meest passende aanbod heeft.

Daarbij willen wij u een optimale kwaliteit bieden voor een goede prijs. Wij willen zeker niet de goedkoopste zijn, maar u wel kunnen ontzorgen op de momenten dat u dat nodig heeft. En daar stopt het niet; want met zekerheuts heeft u een ervaren partner op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Reviews

Reviews not available.

Featured on lists